BOS Romania – IT is Business 2012

Business Organization for Students (BOS) te invită la cea de-a IV ediţie IT is Business – Mobile AppDev.

Eşti student? Mai mult, eşti pasionat de IT ? Te-ai întrebat vreodată cum se realizează o aplicaţie de pe smartphone-ul tău? Vrei să ştii mai multe despre securitatea mobilă?

Echipa Credis va fi şi ea alături de noi cu o surpriză pentru voi: vouchere la cursurile lor! Profită de această ocazie şi înscrie-te la Mobile AppDev!

BOSROmania IT is Business 2012Pe 4 aprilie, între 12:30-18:00 eşti invitat să participi la conferinţa celei de-a patra ediţii It is Business. În cadrul acesteia, vei putea afla mai multe despre Augment Reality, QR code, Mobile Cloud Computing, Mobile Security, dezvoltare de aplicații pentru platformele mobile, HTML 5, networking, de la specialişti în domeniu. Ne vor fi alături George Buhnici, Aurelian Popa, specialişti din partea Intel, Asseco, Nokia.

Evenimentul va continuă în ziua următoare, 5 aprilie, începând cu ora 14:00, cu 2 workshopuri antrenante, desfăşurate în paralel două câte două, la sediul BOS. În cadrul acestora, studenţii vor putea aprofundă conceptele discutate în prima zi, pe baza unor activităţi practice.

Participanţii vor lucra alături de reprezentanţi Microsoft, Credis, HTML 5. Arăta-ne că te pasionează Mobile AppDev, fii activ la atât la workshop cât şi la conferinţe şi Nokia te va răsplăti cu un Nokia 800.

Pentru mai multe detalii referitoare la locaţii, acces la eveniment, condiţii de participare, speakeri şi premii, puteţi accesa site-ul http://it.bosromania.ro/ sau ne puteţi vizita pe pagina de facebook.

facebook  twitter  google+  linkedin  delicious  stumbleupon  email  

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *