DevConnect 2013 – Conferința națională pentru Devs si ITPros la Bucuresti

DevConnect 2013 – Conferința națională pentru Devs si ITPros la Bucuresti

Conferința națională DevConnect 2013 va reuni în weekend-ul 2-3 noiembrie 2013, la București, peste 10 prezentatori recunoscuți de către comunitățile INDEPENDENTE din domeniul tehnologiei Romania.

La eveniment, alături de programatori și antreprenori cu experiență de peste zece ani în zona de software, va fi prezent Varujan Pambuccian, unul dintre cei mai importanți susținători la nivel instituțional și legislativ ai domeniului IT.

DevConnect 2013 se adresează dezvoltatorilor software de top prin subiecte de interes major la ora actuală în industria IT: 3d printing, biologie sintetica, tehnologii web, MVC, SQL Server si baze de date, securitate, tehnologii mobile (iOS, Windows Phone, Android), managementul echipelor IT și sisteme cloud.

Click pentru detalii si inregistrare

În plus față de partea de instruire practică prin prezentările legate de tehnologia software de ultimă oră, DevConnect oferă un important spațiu de networking, unde participanții pot discuta și stabili parteneriate pe termen lung.

Agenda conferinței cuprinde 16 sesiuni IT și Dev, desfășurate pe 2-3 noiembrie la Hotelul Caro din București. Evenimentul este organizat de RONUA, ROmanian .Net User Association, o comunitate independentă de programatori cu focus pe inovație în domeniul tehnologic. DevConnect este susținut de Ubisoft și Stefanini.

facebook  twitter  google+  linkedin  delicious  stumbleupon  email  

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *