OpenAgile Editia 5, Timisoara 2012

Comunitatea Agile Lean Romania, AgileWorks, si Mozaic Works creaza din nou un spatiu de invatare intensa si colaborativa, alaturi de practicieni si audienta internationala, pe metode avansate de organizare:

Agilitate organizationala. Gandire si solutii Lean. Kanban. Agile software development.

Open Agile 2012 TimisoaraSub titlul What We’ve Learned -Tools and techniques for your Agile teams, a 5-a editie OpenAgile aduce practicieni Agile si Lean (Kanban) de renume international, care vor dialoga cu participantii interesati de imbunatatirea lor cat si a organizatiilor in care lucreaza.

Scopul intalnirii este ca fiecare participant sa descopere bune practici, pe care le poate aplica imediat in propriul proiect, in echipa, in cadrul unui start-up sau in cadrul unei companii cu vechime.

Mattias Skarin, autorul cartii “Kanban and Scrum, making the most of both”, alaturi de Henrik Kniberg, este unul keynote speaker in editia OpenAgile din 6 octombrie 2012. Fiind foarte experimentat in Lean, Kanban si TDD, Mattias va aduce multe exemple din practica in companii internationale. Alti speakeri care vor veni sa ne impartaseasca din experienta lor sunt.

In sesiunile Open Space (http://en.wikipedia.org/wiki/Open-space_meeting) participantii pot expune propriile provocari, avand acces direct la vorbitorii din cadrul conferintei.

Prezentari din cadrul conferintei:

• Alexandru Bolboaca – Feedback – The Lost Art of Agile
• Thomas Sundberg – Behavior Driven Development
• Mattias Skarin – Using Continuous Improvement on an Existing Product
• Andrei Savu – Continuous Deployment Pipeline
• Carmen Munteanu – Give Your Retrospective a Chance
• Thomas Moedl – A Rational Romance: Scrum and Evolutionary Business Analysis
• Cornel Fatulescu – Growing IT products over Building them

Programul poate fi accesat la http://openagile.ro/schedule/.

Bilete:

• membrii comunitatilor Agile, Lean, Tech : 70 EUR
• grup ( minim 3 pers.): 80 EUR
• early bird price: 85 EUR ( pana pe 22 Septembrie)
• full price: 99EUR

Conferinta se adreseaza in principal celor interesati sa invete cum sa isi eficientizeze si imbunatateasca activitatea lor si a organizatiilor in care lucreaza: business owners, factori de decizie, manageri de departament, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem. Principalele domenii abordate in cadrul evenimentului vor fi: Organizare (Management), Software Craftmanship (Subiecte tehnice pentru dezvoltatori) si Quality Assurance (Agile Testing si subiecte tehnice pentru testeri). Pentru mai multe detalii si inregistrare vizitati site-ul OpenAgile: http://openagile.ro.

facebook  twitter  google+  linkedin  delicious  stumbleupon  email  

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *