Hackathon Hackover 2012

Hackathon Hackover 2012

Pe 27-28 octombrie, va avea loc Hackathonul Hackover, cea mai importantă competiţie de programare din această toamnă. Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballrooms, Bucureşti.

Hackover Hackathon 2012Hackover se desfăşoară pe durata a 24 h şi este deschis tuturor celor care sunt în căutarea unei experienţe noi de programare. În cadrul evenimentului, participanţii trebuie să dezvolte de la zero o aplicaţie funcţională pentru Web Dev, Cloud Computing sau Mobile. Participarea se poate realiza fie individual, fie în echipe de maxim 5 membri.

Premiile puse în joc sunt pe măsura competiţiei, ele totalizând suma de 4500 euro. Juriul va alege cele mai bune 3 proiecte, dar şi publicul va avea un cuvânt de spus în urma unui vot de popularitate.

Hackathonul Hackover nu este doar o competiţie de programare. Cei prezenţi vor avea ocazia să interacţioneze cu membrii celor mai importante comunităţi de programatori. În plus, vor asista la prezentări susţinute de cunoscuţi dezvoltatori de software din România şi vor descoperi noi tehnologii şi proiecte din acest domeniu.

Participarea la Hackathon este gratuită, iar înscrierile se fac pe website-ul www.hackathon.ro

facebook  twitter  google+  linkedin  delicious  stumbleupon  email  

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *